picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Restaurant

Pannenkoekenhuis Fabula beschikt over een zeer uitgebreide menukaart met vele soorten ambachtelijk bereide pannenkoeken. Naast pannenkoeken serveren wij ook een aantal alternatieven. Zoals schotels en maaltijdsalades. Wij beschikken over een ruime sortering voor- en nagerechten. Voor grotere groepen hebben wij een kortingsregeling. Verder kunt u ook een  vleesgourmetarrangement bij ons reserveren. Ook een bbq-arrangement of frietbuffetarrangement behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte beschikken wij over een ruimte voor een besloten feestje, receptie, vergadering of juist een rustig etentje of borrel. Onze uitspanning beschikt over ruimte voor 50-60 personen. Indien gewenst kunnen wij, geheel gratis, hier ook een ballenbakje plaatsen voor de allerkleinsten. Wij kunnen altijd een vrijblijvend offerte voor u maken.

Terras

Aan de achterkant hebben wij een groot terras met uitgebreide speeltuin. Aldaar is ook onze midgetgolfbaan te vinden. Ook voor fietsers hebben wij een mooie terras in ons uitspanningsgedeelte aan de weg. Een heerlijk terras met ook binnen een rustige en knusse ruimte om de fiets (of auto-)rit op een aangename wijze te onderbreken. Ook hier heeft u beschikking over alles wat onze uitgebreide menukaart bevat.

Menukaart

Onderstaand vindt u de link naar onze menukaart. In de menukaart staan een groot aantal mogelijke pannenkoeken vermeld. Verder kunt u bij ons ook een ruime sortering voor- en nagerechten, maaltijdsalades en schotels bestellen. Mocht u een allergie hebben, meld  het dan bij ons. Wij kunnen voor veel allergieen, alternatieven bieden. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie in onze keuken. Kruisbesmetting van allergenen is echter helaas nooit 100 % uit te sluiten.

Ook hebben wij diverse andere opties:
 Korting voor grotere groepen (vraagt u naar de mogelijkheden)
* Vleesgourmetarrangement
Barbecue-arrangement
* friet buffetarrangement
* Fietstreinarrangementen 
* 4 Kinderfeestarrangementen met 5 verschillende activiteiten
* Kraamfeestlocatie

Zie voor meer informatie onze menukaart, het tabblad arrangementen op deze site of bel of mail naar ons.

In onze menukaart vindt u bij een aantal categorieën dukaten afgedrukt. Deze dukaten kunnen ingewisseld worden in onze fabuleuze schatkamer, voor een leuk cadeautje. Klikt u op de link om de menukaart te bekijken. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Download de menukaart (PDF-bestand) »


Om de PDF-bestanden te kunnen bekijken dient Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn.
U kunt deze gratis downloaden:
Mac/PC en tablet/smartphone.