top of page
group-of-children-blowing-party-horns-2022-02-08-22-39-31-utc.jpg

Kinderfeestjes

Als je bij Fabula een kinderfeestje boekt, weet je zeker dat het een groot feest wordt! U kunt uit 2 all in kinderfeest-arrangementen kiezen. Hierin zitten een aantal elementen die bij elkaar al een compleet feest zijn. Wilt u een nog uitgebreider feest, dan kunt u ook één van onze superleuke activiteiten bij boeken. Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeest-arrangement is 5 (inclusief de jarige).

Service Name

Is uw kind toevallig jarig geweest of binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een supervet kinderfeestje. Dat kan bij Fabula!

U kunt hierbij kiezen uit 2 soorten scherp geprijsde all-in arrangementen en maar liefst 6 bij te boeken kinderfeest-activiteiten. De jarige kan zich heel de middag fijn vermaken met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in onze uitgebreide binnen- en buitenspeeltuin. Allebei de arrangementen bevatten alle elementen die er een waar feest van maken. U kunt kiezen voor een feestje met pannenkoeken óf frietjes met een snack of twee arrangementen gemixt in één feestje!


 

 

 

 


 

Optioneel kunt u,  voor een extra bijzonder feest, kiezen uit de volgende supervette kinderfeest-activiteiten:

 

 

Wilt u een compleet verzorgd, smakelijk, scherp geprijsd en supervet kinderfeest waarvan de herinnering nog lang blijft hangen? Kies dan voor een Fabula kinderfeest!

 

SCHEMA KINDERFEESTJES A5 2023.jpg
Brown & White Modern Larana Hotel Flyer (2).png
bottom of page