8ac0573b737b369a97ad2f4f1324f6b4_edited.jpg
WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.55.12.jpeg

Restaurant

Fabula beschikt over een zeer uitgebreide menukaart met vele soorten ambachtelijk bereide pannenkoeken. Naast pannenkoeken serveren wij ook grillgerechten, maaltijdsalades en diverse mooie voor- en nagerechten. Voor koffie, lunch, borrel en diner kunt u bij ons uitstekend terecht terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken in de binnen- en buitenspeeltuin. U kunt bij ons alleen binnen een tafel reserveren, tenzij u met een groep bent van minimaal 25 personen. Dan kunnen we ook buiten voor u tafels reserveren.

Terras

Aan de achterkant van ons pand hebben wij een groot zonnig terras met zicht op onze grote speeltuin. Daar is ook onze minigolfbaan te vinden. Het volledige terrein is omheind voor de veiligheid van onze jongste gasten. Ook voor passanten is er een mooi, wat rustiger terras aan de voorkant van het pand. Onder het genot van een hapje en een drankje zit u hier  heerlijk terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken.

Op ons terras is het alleen mogelijk om tafels te reserveren indien u met een groep bent van minimaal 25 personen.

 
Appetizers

Fabula tapas heropent in het najaar!

Het concept bij Fabula Tapas is simpel: onbeperkt proeven van onze tapas voor 1 prijs in onze gezellig uitspanning.

Wij serveren de vrijdagen en zaterdagen vanaf 17.30 uur onze kleine, smakelijke gerechtjes.

Onze voor- en hoofdgerechtjes worden tot 21.30 uur geserveerd. Voor onze nagerechtjes heeft u zelfs tot 22.00 uur de tijd. Natuurlijk is onze binnen- en buiten speeltuin beschikbaar voor onze jongste gasten. 

 

Voor al dit moois betaalt u :

Personen (vanaf 13 jaar) € 31.95

kinderen 0-1 jaar            gratis

Kinderen 2-6 jaar           € 9.25 (inclusief 2 dukaten voor de schatkamer)

kinderen 7-12 jaar          € 16.50 (inclusief 2 dukaten voor de schatkamer)

Let op:  Reserveren is verplicht en de keuze voor tapas geldt voor de hele tafel. De Fabula stempelkaart geldt niet voor Fabula Tapas. De kindertapas-arrangementen zijn inclusief entree voor onze ruime binnen- en buitenspeeltuin.