top of page
group-of-children-blowing-party-horns-2022-02-08-22-39-31-utc.jpg

Kinderfeest activiteiten

Wilt u uw feest extra bijzonder maken? Kies dan voor een van onze supercoole extra activiteiten!

Pannenkoek versieren activiteit

Met allerhande leuke en natuurlijk lekkere snoepjes kun je je pannenkoek versieren voor je de pannenkoek op eet!

Prijs: €2,50 per kind extra (4-12 jaar)

Cupcake activiteit

Een leuke activiteit voor keukenprinsesjes en -prinsjes.  De kinderen kunnen aan de slag met deegrollers, strooisels, vormpjes en vele kleuren fondant en/of marsepein om een aantal prachtige cupcakes te versieren. De cupakes mogen ook nog eens mee naar huis! 

Prijs: €5,75 per kind extra (5-12 jaar)

IMG_1171.JPG
WhatsApp Image 2021-07-26 at 15.23.20.jpeg

Midgetgolf activiteit

Op onze eigen 15-holes midgetgolfbaan een balletje slaan: leuk voor jong en oud! Wil de jarige met al zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes lekker midgetgolven op zijn/haar feestje? Dan kan! Met deze activiteit wordt het een nog gezelliger en sportiever feest!

Prijs: €3,75 per kind extra (5-12 jaar)

WhatsApp Image 2023-10-16 at 15.05.04.jpeg

Knutselactiviteit

Creatieve kinderen? Kies dan voor de knutselactiviteit! Alles wordt uit de kast getrokken zodat de kinderen een prachtig knutselwerk kunnen maken. Volg daarbij een van de seizoensgerelateerde voorbeelden, of knutsel een eigen creatie!

Prijs: €4,25 per kind extra (6-12 jaar)

Escaperoom Ocean Adventures

Kom puzzelen in onze prachtig vormgegeven en gethematiseerde kinderescaperoom! De kinderen worden meegenomen in een spannend verhaal en worden begeleid in hun zoektocht langs verschillende puzzels. Als ze die allemaal opgelost hebben, kunnen ze de schatkist open maken, waarin leuke cadeautjes te vinden zijn voor de jarige en alle vriendjes/vriendinnetjes. Er kan gekozen worden voor een piraten- of zeemeerminnenvariant. Dit wordt een prachtig avontuur waar nog lang over gesproken zal worden!

Prijs: €4,95 per kind extra (5-8 jaar)

image00015.jpeg

Escapetour Spionnenavontuur

Voor de echte speurneuzen is deze escapetour met mini-escaperoom een perfecte aanvulling voor een superspannend feest! De kinderen kruipen in de rol van echte spionnen en krijgen een missie om de wereld te redden. Als de missie is geslaagd staat daar natuurlijk een mooie prijs tegenover

Prijs: €4,95 per kind extra (5-8 jaar)

e8e284bd-dac2-4c0c-a5b7-40287aed9e5d.jpg

Bij onze kinderfeestjes heeft u de keuze tussen twee soorten arrangementen. Allebei de arrangementen bevatten alle elementen die er een waar feest van maken. Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

 

Wilt u een compleet verzorgd, smakelijk, scherp geprijsd en supervet kinderfeest waarvan de herinnering nog lang blijft hangen? Kies dan voor een Fabula kinderfeest!

bottom of page