top of page
voordelen-walking-dinner.jpeg

Borrel & Bites

Ook voor feesten en partijen zonder diner is Fabula de ideale locatie! Het Borrel & Bites arrangement is mogelijk vanaf 20 volwassen en is hier perfect voor! Dit arrangement houdt in dat u een middagje lekker kan borrelen onder het genot van een aantal borrelhapjes en een feestelijk muziekje in een besloten ruimte voor uw gezelschap: de uitspanning. De ruimte kan geheel naar uw wens worden ingericht, met statafels, een ballenbak en met mooi weer heeft u zelfs beschikking over een eigen terras met toegang tot de buitenspeeltuin. ​

Service Name

Het arrangement is inclusief 3 drankjes* en 3 rondes wisselende bites, bijvoorbeeld bittergarnituur en luxe en lekker belegde toast/brood. De kinderen krijgen een speciale kidskaart waarmee ze zelf allerlei leuks en lekkers kunnen gaan halen tussen het spelen door!
​Het kinder-”Borrel” & Bites arrangement bestaat uit:

  • 2x 1 beker ranja

  • Een zakje chips

  • 2 dukaten voor de schatkamer

  • Een goed gevulde snoepzak

  • entree voor de binnen- en buitenspeeltuin

 

*normaal bier/wijn/frisdrank/normale koffie of thee

Prijzen Borrel & Bites

1-12 jaar       € 9,25 (inclusief de kidskaart)​

Va. 13 jaar   € 16,95

 

De keuze voor het borrel & bites arrangement geldt voor het hele gezelschap. Stempelkaarten zijn niet van toepassing. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Reserveren kan tot 48 uur vooraf.

bottom of page