top of page
voordelen-walking-dinner.jpeg

Borrel & Bites

Ook voor feesten en partijen zonder diner is Fabula de ideale locatie! Het Borrel & Bites arrangement is mogelijk vanaf 20 volwassen en is hier perfect voor! Dit arrangement houdt in dat u een middagje lekker kan borrelen (tot uiterlijk 16.30 uur) onder het genot van een aantal borrelhapjes en een feestelijk muziekje in een besloten ruimte voor uw gezelschap: de uitspanning. De ruimte kan geheel naar uw wens worden ingericht, met statafels, een ballenbak en met mooi weer heeft u zelfs beschikking over een eigen terras met toegang tot de buitenspeeltuin. ​

Service Name

Het arrangement is inclusief 3 drankjes* en 3 rondes wisselende bites, bijvoorbeeld bittergarnituur en luxe en lekker belegde toast/brood: laat u verrassen door ons keukenteam.

 

De kinderen krijgen een speciale kidskaart waarmee ze zelf allerlei leuks en lekkers kunnen gaan halen tussen het spelen door!
​Het kinder-”Borrel” & Bites arrangement bestaat uit:

  • 2 x 1 beker ranja

  • Een zakje chips

  • 2 dukaten voor de schatkamer of een cadeautje

  • Een goed gevulde snoepzak

  • entree voor de binnen- en buitenspeeltuin

 

*normaal bier/wijn/frisdrank/normale koffie of thee

Prijzen Borrel & Bites

1-12 jaar       € 9,25 (inclusief de kidskaart)​

Va. 13 jaar   € 16,95
 

De keuze voor het borrel & bites arrangement geldt voor het hele gezelschap en is niet bedoeld als maaltijd. Dit arrangement duurt tot uiterlijk 17.00 uur.  Stempelkaarten zijn niet van toepassing. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Reserveren kan tot 48 uur vooraf.

bottom of page