top of page
WhatsApp Image 2022-03-10 at 13.18.53.jpeg

Groepsarrangementen

Fabula is dé ideale locatie om met een grote groep/familie/bedrijf een gezellige dag of diner te organiseren. Daarvoor hebben wij, indein gewenst, een aparte besloten ruimte beschikbaar: de uitspanning. Fabula biedt verschillende lekkere en voordelige arrangementen om uw uitje helemaal compleet te maken. Zo kunt u er een fantastische dag van maken! Niet onbelangrijk is onze uitgebreide binnen- en buitenspeeltuin waar ook de kinderen zich uitgebreid kunnen amuseren. Ook onze midgetgolfbaan is beschikbaar voor aanvulling op uw programma.

Kinderfeestjes

Als je bij Fabula een kinderfeestje boekt, weet je zeker dat het een groot feest wordt! U kunt uit 2 all in kinderfeest-arrangementen kiezen. Hierin zitten een aantal elementen die bij elkaar al een compleet feest zijn. Wilt u een nog uitgebreider feest, dan kunt u ook één van onze superleuke activiteiten bij boeken.

image00037.jpeg

Gourmet arrangement

Bij Fabula kunt u ook gezellig komen gourmetten! De kinderen kunnen regelmatig tussendoor gaan spelen in onze speeltuin, terwijl u zelf lekker lang kunt tafelen. Behalve diverse vleessoorten van een mooie kwaliteit, serveren wij onder andere verschillende garnituren en sauzen.

WhatsApp Image 2023-05-06 at 17.46.46.jpeg

Barbecue-arrangement

Wilt u een middag en avond lang tafelen en met uw gezelschap genieten van een heerlijke verzorgde barbecue? Dat kan bij Fabula! Fabula biedt in alle seizoenen de mogelijkheid om met uw gezelschap te genieten van ons barbecue arrangement.

20230702_100929419_iOS.heic

Tapas arrangement

Wilt u met uw gezelschap gezellig avondvullend komen dineren? Dan is het tapas arrangement iets voor u! Fabula Tapas betekent bij ons kleine gerechtjes waardoor u kunt proeven van al het lekkers wat onze keuken biedt.

Fabula Tapas Fotoshoot 22-10-2021-24.jpg

Walking Dinner

Wilt u lekker dineren terwijl u tegelijkertijd gezellig met iedereen kan praten? Kies dan voor het walking dinner arrangement!  Een walking dinner is een diner waarbij iedereen vrij is om rond te lopen terwijl u geniet van de geserveerde gerechtjes en uw gezelschap.

IMG_6083.jpg

Borrel & Bites

Ook voor feesten en partijen zonder diner is Fabula de ideale locatie! Het Borrel & Bites arrangement is hier perfect voor! Dit arrangement houdt in dat u een middagje lekker kan borrelen onder het genot van een aantal borrelhapjes en een feestelijk muziekje in een besloten ruimte voor uw gezelschap: de uitspanning.

WhatsApp Image 2023-02-12 at 20.00.36 (1) (1).jpeg

Zaalverhuur

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of bent u op zoek naar een locatie om met meerdere personen samen te komen? Voor alle feesten en partijen, vergaderingen, teamworkshops, boekenclubs etc. is Fabula de ideale locatie!

WhatsApp Image 2023-01-29 at 14.12.56.jpeg
bottom of page