WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.54.57.jpeg

Arrangementen

Fabula denkt graag met u mee en beschikt over allerlei voordelige en leuke arrangementen en bij te boeken activiteiten. Hier vindt u de inhoud en prijzen. Verder hebben wij een apart zaaltje voor uw receptie of besloten feestje beschikbaar. Dit is ook heel geschikt als kraam-, doop- of communiefeest-locatie. Voor alle mogelijke besloten feesten maken wij graag een offerte op maat, vraagt u naar de mogelijkheden.

Al onze arrangementen op een rijtje:

**Bij de boeking van een arrangement vervalt de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin!

Voor bestedingen door grotere groepen buiten onze arrangementen is er een kortingsregeling (vraagt u naar de mogelijkheden).

*Omdat onze arrangementen al zeer voordelig geprijsd zijn, kunnen wij hierop geen stempels verschaffen voor de spaarkaart. Ook geldt hierbij de korting voor grotere groepen niet. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

 
 

Bij Fabula kunt u gezellig komen gourmetten (minimaal 4 volwassenen).  De kinderen kunnen regelmatig tussendoor gaan spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Behalve diverse vleessoorten van mooie kwaliteit, serveren wij onder andere verschillende garnituren en sauzen. En dat alles voor een scherpe prijs. Verzoekt u ons om af te wijken van ons assortiment bijvoorbeeld vis of vega, hanteren wij per persoon een toeslag van €3,-.  De keuze voor het gourmetarrangement geldt voor het hele gezelschap.

Prijs

Volwassenen                             € 25,95

Kinderen (4 t/m 10 jaar)          €16,50 (inclusief 2 dukaten en gratis                                                             toegang tot de speeltuin)

Kinderen (0 t/m 3 jaar)          Gratis en gratis toegang tot de speeltuin.

Hamburgers in Grill

In het mooi-weer-seizoen kan er ook gebarbecued worden bij Fabula. Voor groepen vanaf 20 volwassenen hebben wij een lekker arrangement in petto. De barbecue vindt plaats op het aparte terras aan de voorkant dat hoort bij onze besloten ruimte: de uitspanning. Dus fijn met de eigen familie of groep genieten van een zomers feestje. Wij serveren een mooie kwaliteit vlees en diverse garnitruen. Verzoekt u ons om af te wijken van ons assortiment bijvoorbeeld vis of vega, hanteren wij per persoon een toeslag van €3,-De keuze voor het barbecue-arrangement geldt voor het hele gezelschap.

Prijs

Volwassenen                             € 25,95

Kinderen (4 t/m 10 jaar)          € 16,50 (inclusief 2 dukaten en gratis                                                                toegang tot de speeltuin)

Kinderen (0 t/m 3 jaar)          Gratis en gratis toegang tot de speeltuin.

 
 
Meat and Cheese

Tapasarrangement

Fabula tapas heropent op 5 november 2022!

Op dit moment werken wij hard aan het concept en menukaart. Later vindt u hier meer informatie. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Meer informatie over Fabula Tapas volgt binnenkort!

 
WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.53.17.jpeg

Als je bij Fabula een kinderfeestje boekt, weet je zeker dat het een groot feest wordt. Alle kinderen gaan moe maar blij en met een volle buik naar huis. U kunt 2 mogelijke kinderfeest-arrangementen kiezen. Hierin zit een aantal elementen die bij elkaar al een mooi feest zijn. Om het feest helemaal compleet te maken is het mogelijk om een superleuke activiteit bij te boeken. Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestarrangement is 5 (inclusief de jarige). Voor meer info belt of mailt u ons of u reserveert direct.

Party

Ook is het mogelijk om bij ons een kraam-, doop-, communie- of ander feest te vieren. Voor kinderen is er genoeg te beleven en op het gebied van de horeca kunnen wij voor u een menu op maat samenstellen. Wij kunnen een mobiel ballenbakje bij plaatsen zodat de peuters hun eigen plekje hebben, dicht bij hun ouders. Wij hebben, indien gewenst, ook een aparte  besloten ruimte voor uw feest (max. 60 personen). Voor grotere groepen hanteren wij een offerte op maat of een kortingsregeling, informeert u naar de mogelijkheden.