WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.54.57.jpeg

Arrangementen

Fabula denkt graag met u mee en beschikt over allerlei voordelige en leuke arrangementen en bij te boeken activiteiten. Hier vindt u de inhoud en prijzen. Verder hebben wij een apart zaaltje voor uw receptie of besloten feestje beschikbaar. Dit is ook heel geschikt als kraam-, doop- of communiefeest-locatie. Voor alle mogelijke besloten feesten maken wij graag een offerte op maat, vraagt u naar de mogelijkheden.

Al onze arrangementen op een rijtje:

**Bij de boeking van een arrangement vervalt de entree voor de binnen- en buitenspeeltuin!

Voor bestedingen door grotere groepen buiten onze arrangementen is er een kortingsregeling (vraagt u naar de mogelijkheden).

*Omdat onze arrangementen al zeer voordelig geprijsd zijn, kunnen wij hierop geen stempels verschaffen voor de spaarkaart. Ook geldt hierbij de korting voor grotere groepen niet. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

Alle prijzen op deze site zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigen.

 
 

Bij Fabula kunt u gezellig komen gourmetten (minimaal 4 volwassenen).  De kinderen kunnen regelmatig tussendoor gaan spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Behalve diverse vleessoorten van mooie kwaliteit, serveren wij onder andere verschillende garnituren en sauzen. En dat alles voor een scherpe prijs. De keuze voor het gourmetarrangement geldt voor het hele gezelschap.

Prijs

Volwassenen                             € 23,25

Kinderen (4 t/m 10 jaar)          €14,95 (inclusief 2 dukaten en gratis                                                             toegang tot de speeltuin)

Kinderen (0 t/m 3 jaar)          Gratis en gratis toegang tot de speeltuin.

Hamburgers in Grill

In het mooi-weer-seizoen kan er ook gebarbecued worden bij Fabula. Voor groepen vanaf 20 volwassenen hebben wij een lekker arrangement in petto. De barbecue vindt plaats op het aparte terras aan de voorkant dat hoort bij onze besloten ruimte: de uitspanning. Dus fijn met de eigen familie of groep genieten van een zomers feestje. De keuze voor het barbecue-arrangement geldt voor het hele gezelschap.

Prijs

Volwassenen                             € 23,25

Kinderen (4 t/m 10 jaar)          €14,95 (inclusief 2 dukaten en gratis                                                                toegang tot de speeltuin)

Kinderen (0 t/m 3 jaar)          Gratis en gratis toegang tot de speeltuin.

 
 
Meat and Cheese

Tapasarrangement

Fabula tapas heropent in het najaar!

Het concept bij Fabula Tapas is simpel: onbeperkt proeven van onze tapas voor 1 prijs. Ons tapasrestaurant is te vinden in onze gezellige aparte zaal, de uitspanning. Wij serveren de vrijdagen en zaterdagen vanaf 17.30 uur onze kleine, smakelijke gerechtjes. Onze voor- en hoofdgerechtjes worden tot 21.30 uur geserveerd. Voor onze nagerechtjes heeft u zelfs tot 22.00 uur de tijd. Natuurlijk is onze

binnen- en buiten speeltuin beschikbaar voor onze jongste gasten (het kindertapas-arrangement is inclusief entree voor de binnen- en buitenspeeltuin) . 

 

Voor al dit moois betaalt u :

Personen (vanaf 13 jaar)    € 29.50

Kinderen 2-6 jaar              € 8.95 (inclusief 2 dukaten                                              voor de schatkamer)

kinderen 7-12 jaar             € 15.95 (inclusief 2 dukaten                                              voor de schatkamer)

Kinderen                             0-1 jaar gratis

Let op:  Reserveren is verplicht en de keuze voor tapas geldt voor de hele tafel. De Fabula stempelkaart geldt niet voor Fabula Tapas

 
WhatsApp Image 2021-07-26 at 14.53.17.jpeg

Als u bij Fabula een kinderfeestje boekt, weet u zeker dat het een groot feest wordt. Alle kinderen gaan moe maar blij en met een volle buik naar huis. U kunt 2 mogelijke kinderfeest-arrangementen kiezen. Hierin zit een aantal elementen die bij elkaar al een mooi feest zijn. Om het feest helemaal compleet te maken is het mogelijk om een superleuke activiteit bij te boeken. Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestarrangement is 5 (inclusief de jarige). Voor meer info belt of mailt u ons of u reserveert direct.

Party

Ook is het mogelijk om bij ons een kraam-, doop-, communie- of ander feest te vieren. Voor kinderen is er genoeg te beleven en op het gebied van de horeca kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen. Wij kunnen een mobiel ballenbakje bij plaatsen zodat de peuters hun eigen plekje hebben, dicht bij hun ouders. Wij hebben, indien gewenst, ook een aparte  besloten ruimte voor uw feest (max. 60 personen). Voor grotere groepen hanteren wij een offerte op maat of een kortingsregeling, informeert u naar de mogelijkheden.