top of page

Vier sinterklaas bij Fabula!

Het is weer zover! De gezelligste periode van het jaar is aangebroken en de Sint is (bijna) weer in ons land! Om deze periode nog specialer te maken zijn er bij Fabula verschillende leuke activiteiten gedurende de komende periode! Kijk op deze pagina voor meer informatie over deze arrangementen, activiteiten en het programma. Let op: voor een aantal activiteiten is het noodzakelijk om te reserveren.

Gedurende de sinterklaasperiode is het mogelijk om te kiezen voor ons voordelige en speciale sint-arrangement. Dit bestaat uit:

- Een speciale Sinterklaas kinderpannenkoek

- Een pieten kinderijsje

- 3 dukaten voor de schatkamer

- Entree voor de binnen- en buitenspeeltuin 

Ter waarde van €16,95 voor slechts €13,50! Dit arrangement is de hele sinterklaasperiode, van 18 november tot 3 december, te bestellen in ons restaurant!.

Daarnaast zijn er verschillende activiteiten gedurende de periode, namelijk:

- Zaterdag 18 en zondag 19 november: Meet & Greet met Sinterklaas

- Vanaf 18 november: Schoentje zetten bij Fabula

- Vrijdag 24 november: Pietenparty

- Zaterdag 25 en zondag 26 november: Pieten helpen Fabula!

- Woensdag 29 november: Pepernotenbingo

- Zaterdag 2 en zondag 3 december: Pakjesmiddag bij Fabula

 

Lees verder voor meer informatie over alle activiteiten! 

Let op: Maandag 4 en dinsdag 5 december gesloten!

Sinterklaas
Agenda Sinterklaas.png

Pakjesmiddag arrangement

Misschien te klein behuisd of geen zin in de rommel? Vier dan Sinterklaas bij Fabula! Hiervoor hebben wij een voordelig arrangement in het leven geroepen. Geniet van de ruimte, verzorging en entertainment van het Fabula team. 

 

Wanneer? Zaterdag 2 en zondag 3 december tussen 13:00 uur en 16:00 uur. De pieten openen uw sinterklaasviering en komen de vooraf afgeleverde zakken met cadeaus afleveren bij uw groep en dan kan de uitpakpret beginnen!*

Wat? De kinderen kunnen gedurende de middag lekker spelen en tussendoor genieten van onbeperkt ranja, een snoepzak of zakje chips. Natuurlijk lopen de Pieten gedurende de middag rond om er een onvergetelijke middag van te maken! Aan de volwassenen is natuurlijk ook gedacht: Ons team voorziet u van 3 drankjes naar keuze (koffie/thee/fris/pils/huiswijn) en 3 rondes heerlijke hapjes bestaande uit bijvoorbeeld bittergarnituur en luxe en lekkere belegde toast/brood. Zojuist binnen: Sinterklaas zal Fabula beide middagen bezoeken!

Hoeveel? €10,50 per volwassene (vanaf 13 jaar) en €4,95 per kind (1 t/m 12 jaar).

 

Bent u  op zoek naar geheel verzorgd, ontspannen en gezellige Pakjesmiddag? Dan bent u bij Fabula aan het juiste adres. Reserveer nu via deze link.

* Beste Sint en Piet: Cadeauzakken kunnen binnen openingstijden vooraf afgeleverd worden bij Fabula.

Pakjesmiddag arrangement
Pakjesmiddagarrangement.png

Schoen zetten

Vanaf zaterdag 18 november kunnen alle kinderen ook bij Fabula een schoen zetten! Kom gezellig een hapje eten, knutsel en kleur je eigen schoen en zet deze klaar voor Sinterklaas om te vullen! Vanaf woensdag 6 t/m zondag 17 december kunnen alle gevulde schoenen uitgehaald worden binnen onze openingstijden. Reserveren voor uw bezoek is niet verplicht, maar in verband met eventuele drukte wel aan te raden! Reserveer via deze link uw tafel.

Schoen zetten
WhatsApp Image 2022-12-27 at 09.46.47.jpeg
Meet & Greet Sinterklaas

Meet en Greet

Op zaterdag 18 en zondag 19 november komen Sinterklaas en zijn pieten voor een speciaal bezoek naar Fabula! Dus wilt u gezellig een hapje eten en Sinterklaas ontmoeten? Reserveer dan nu via deze link! De Sint verwacht Fabula op zaterdag te bezoeken tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

WhatsApp Image 2023-12-12 at 16.38.04 (2).jpeg

Pieten helpen Fabula!

Paniek! Ons personeel kan de drukte niet meer aan. Daarom hebben de Pieten van Sinterklaas heel vriendelijk aangeboden om ons te helpen! Op zaterdag 25 en zondag 26 november komen verschillende pieten daarom een dagje meehelpen bij Fabula achter de bar, in de bediening, in de keuken en in de vaat. De pieten in actie zien? Reserveer dan uw tafel via deze link!

Pieten helpen Fabula!
Pietenparty

Pietenparty

De feestpieten van Sinterklaas organiseren een grote Pietenparty bij Fabula! Ze nodigen alle kinderen uit voor een  feest met muziek en dansen.  

 

Wanneer?  Vrijdag 24 november om 17:30 uur. 

Wat? De kinderen kunnen vanaf 13:00 uur al lekker spelen en wat drinken of eten wanneer gewenst. 's Avonds openen de pieten het feest en zorgen zij voor genoeg vermaak! Alle ouders kunnen ondertussen genieten van een hapje en drankje in ons restaurant. 

Hoeveel? De Pietenparty is helemaal gratis! Natuurlijk is het restaurant en de bar geopend voor een heerlijk hapje en drankje. Maar let op: reserveren is wel verplicht!

Heb jij ook zin om gezellig met de pieten te dansen en springen en de sinterklaasperiode goed te vieren? Kom dan naar de Pietenparty! Let op: reserveren is verplicht en kan via deze link

Neon Pink Yellow Random Shapes Disco Ball Funky Block Party Poster (4).png

Pepernotenbingo

Terug van weggeweest: de grote Fabula kinderbingo! Maar nu in een feestelijk jasje met sinterklaas thema. Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit in de sinterklaasperiode? Doe mee met de pepernotenbingo!  

 

Wanneer?  Woensdag 29 november om 14:30 uur. 

Wat? De kinderen kunnen gedurende de hele middag genieten in onze grote binnen- en buitenspeeltuin. Om 14:30 uur start de bingo onder leiding van twee feestpieten. De middag zal gevuld worden met muziek, dansen en natuurlijk onbeperkt sinterklaas lekkernijen. De winnaars gaan ook nog eens naar huis met mooie prijzen! 

Hoeveel? Van €7 voor slechts €4,95 per kind. Deze prijs is inclusief 1 bingokaart, entree voor de speeltuin, onbeperkt ranja en onbeperkt sinterklaas snoepgoed en pepernoten. Extra bingokaarten zijn bij te bestellen voor €2 per kaart. 

Let op! Reserveren is verplicht en kan via deze link

Pepernotenbingo
Pepernotenbingo (3).png

* Alle evenementen zijn onder voorbehoud van voldoende deelname

* Stempelkaarten en dukatenregelingen zijn niet van toepassing

* Sinterklaasarrangementen/activiteiten niet te combineren met andere kortingsregelingen en arrangementen

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen 

bottom of page