• Fabula Schijndel

KERST BIJ FABULA 2021

Zoals is gebleken uit de persconferentie van 14-12-21 zijn we ook tijdens de Kerstdagen gebonden aan een sluitingstijd van 17:00 uur. Dat betekent dat ons plan voor een sfeervolle Kerstbrunch door zal gaan.

Wij openen onze deuren op 25 en 26 december om 11:30 uur. Het feestelijke buffet opent om 12:00 uur en u kunt dan onbeperkt genieten van diverse warme en koude kerstgerechten, met o.a.:

· Allerlei vers gebakken broodsoorten;

· Huisgemaakte soepen;

· Gerookte zalm;

· Biefspies in rode wijnsaus;

· Rundercarpaccio;

· Garnalencocktail;

· Kerstragout;

· Kalkoen;

· Een riant dessertbuffet;

· En nog veel meer....

U kunt van ons buffet in warme kerstsfeer genieten tot 16.00 uur en de speeltuin is de hele dag (tot 17.00 uur) geopend.

De prijzen voor het all-in onbeperkt kerstbrunchbuffet (exclusief drankjes) zijn:

Volwassen vanaf 11 jaar € 21,95

Kinderen van 4 t/m met 10 jaar* € 14,50

Kinderen 0 t/m 3 jaar* Gratis


*We hebben bericht gekregen van de Noordpool dat ook de Kerstman een bezoekje brengt aan Fabula en voor alle kinderen een cadeautje meebrengt.


Dit alles is onder voorbehoud van omstandigheden en voldoende deelname. Wij houden slechts weinig tijd over om ons nog voor te bereiden dus wilt u dit heerlijke feest voor het hele gezin/familie niet missen? Wij hebben nog wat plaats over op 2e kerstdag dus reserveer snel via https://www.fabula.nl/reserveren-tafel.


Fijne feestdagen en een fabuleus nieuw jaar gewenst!

Team Fabula

Recente blogposts

Alles weergeven

De horeca mag weer niet open en daar zijn wij het niet mee eens! Bij Fabula kunt u heel goed afstand houden en wij houden ons aan alle regels om u een veilig verblijf te bieden. In heel Europa is Nede

In reactie op de persconferentie van 14 december vindt u hier een update over onze openingstijden tot en met 14 januari. Wij zijn nog steeds gebonden aan de sluitingstijd van 17.00 uur en de basisscho