• Fabula Schijndel

De grote online kinderbingo!

Vervelen jullie kinderen zich ook zo in deze lange lockdown? Doe dan mee met de grote online Fabula kinderbingo! Helaas zien we voorlopig nog geen heropening aan de horizon verschijnen. Maar we missen jullie en hebben enorm veel zin in een feestje! Steun Fabula en doe mee!


Wanneer? Zaterdag 13 maart om 14:00 uur start het online feestje bij Fabula. Ruim een uur lang vol vermaak, leuke muziek en bovenal een hele gezellige bingo met grote prijzen! Bovendien zorgen wij voor wat lekkers te snoepen en drinken om er een fantastische middag van te maken.


HOE?

De feestpakketten, inclusief bingokaart, kunt u bestellen in onze webshop www.fabula.nl/bezorgen. U kunt deze afhalen op zaterdag 13 maart tussen 10:00 uur en 13:30 uur, of u kunt de pakketten vrijdag 12 maart thuis laten bezorgen voor slechts €2 per bestelling! Wij bezorgen in Schijndel, Boxtel, Liempde, Sint Oedenrode, Best, Olland, Sint Michielsgestel en 's-Hertogenbosch. Woont u ergens anders, informeer dan naar de mogelijkheden via een mail naar info@fabula.nl


WAT?

In elk feestpakket zit 1 bingokaart, een speciale beker met wat lekkers te drinken en natuurlijk iets om te snoepen tijdens de bingo! Wilt u meer kans om te winnen? Dan kunt u altijd extra bingokaarten bestellen in onze webshop. Weten wat de kinderen kunnen winnen? Houdt onze Facebook-pagina goed in de gaten! Binnenkort zullen we de eerste prijzen al bekendmaken.


WAAR?

Helaas mogen we jullie voorlopig nog niet ontvangen in ons restaurant. Maar niet getreurd, online kunnen we er ook een leuk feestje van maken! Als u via de webshop een bestelling plaatst krijgt u uiterlijk zaterdagochtend via uw e-mail een link om de livestream te volgen.

Steun Fabula en koop snel uw bingokaarten! We hopen jullie allemaal te “zien” op zaterdag 13 maart. Wij hebben er in ieder geval zin in!