top of page
group-of-children-blowing-party-horns-2022-02-08-22-39-31-utc.jpg

Kinderfeest arrangementen

Als je bij Fabula een kinderfeestje boekt, weet je zeker dat het een groot feest wordt! Fabula biedt verschillende arrangementen om er een compleet feest van te maken. Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeest-arrangement is 5 (inclusief de jarige).

Is uw kind toevallig jarig geweest of binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een supervet kinderfeestje. Dat kan bij Fabula!

U kunt hierbij kiezen uit 2 soorten arrangementen en maar liefst 6 bij te boeken kinderfeest-activiteiten. De jarige kan zich heel de middag fijn vermaken met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in onze uitgebreide binnen- en buitenspeeltuin. Allebei de arrangementen bevatten alle elementen die er een waar feest van maken. U kunt kiezen voor een feestje met pannenkoeken óf frietjes met een snack of twee arrangementen gemixt in één feestje! Wij starten bij binnenkomst het feestje op met zingen en snoepjes op een bijzondere manier.
In principe moet u gemiddeld rekenen op 2,5 tot 4 uur voor een feestje. Dit hangt af van de leeftijd van de kinderen en uw wensen (cadeautjes bij ons uitpakken of niet) en de keuze voor een extra activiteit. De activiteiten duren gemiddeld tussen de 45 en 60 minuten. Het eten wordt naar wens gepland bij binnenkomst als lunch of als avondeten tussen 16.00 en 16.30 uur zodat u daarna alle kinderen weer, moe maar tevreden, thuis kunt afleveren.


 

 

 

 

 

Wilt u het kinderfeestje extra bijzonder maken met onze knutselactiviteit, cupcakes versieren activiteit, 1 van onze vette escaperooms of één van de andere leuke activiteiten? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

 

 

 

 

Wilt u een compleet verzorgd, smakelijk, scherp geprijsd en supervet kinderfeest waarvan de herinnering nog lang blijft hangen? Kies dan voor een Fabula kinderfeest!
* Het arrangement dient voor alle kinderen van 1-12 jaar in het gezelschap betaald te worden.

 

Service Name

SCHEMA KINDERFEESTJES A5 2023.jpg
bottom of page