Restaurant

Terras

FABULA IS TIJDELIJK GESLOTEN.  

 

Aan de achterkant van ons pand hebben wij een groot zonnig terras met een uitgebreide speeltuin. Aldaar is ook onze midgetgolfbaan te vinden. Ook voor fietsers hebben wij een mooie terras in ons uitspanningsgedeelte aan de weg. Een heerlijk terras met ook binnen een rustige en knusse ruimte om de fiets (of auto-)rit op een aangename wijze te onderbreken. Ook hier heeft u beschikking over alles wat onze uitgebreide menukaart biedt.

Fabula tapas

UPDATE: VANWEGE DE BEPERKENDE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS, IS FABULA TAPAS VOORLOPIG NOG GESLOTEN, HOUD FACEBOOK, INSTAGRAM EN SITE IN DE GATEN VOOR HET NIEUWS OMTRENT HEROPENING.


Fabula Tapas:  is een pop-up project, naast ons bestaande gezellige familierestaurant.  Het concept bij Fabula Tapas is simpel:  onbeperkt proeven van onze tapas voor 1 prijs in onze gezellig uitspanning.  Bij Fabula verstaan we onder tapas kleine gerechtjes. wij serveren de vrijdagen en zaterdagen vanaf 18.00 uur onze kleine, smakelijke gerechtjes. Onze voor- en hoofdgerechtjes worden tot 22.00 uur geserveerd. Voor onze nagerechtjes heeft u zelfs tot 22.30 uur de tijd. Voor al dit moois betaalt u
€ 26.95 per persoon (kinderen 0-2 jaar zijn gratis en voor kinderen van 3 tot 10 jaar betaalt u € 13.95). Let op:  Reserveren is verplicht en de keuze voor tapas geldt voor de hele tafel.*

"Gewone" Fabula gaat onverminderd door, dus daar kunt u net als altijd gewoon terecht tijdens onze openingstijden. Fabula Tapas is ideaal voor gezinnen met kinderen. Als het avondvullende programma toch net iets te lang duurt, kunnen de kids tussendoor lekker in de binnen- en buitenspeeltuin gaan spelen. Heeft u een oppas geregeld, kunt u natuurijk ook zonder kinderen genieten van Fabula Tapas. De keuze voor tapas geldt voor het hele gezelschap / voor de hele tafel. U kunt reserveren voor Fabula Tapas (minimaal 24 uur vooraf!). Voor meer informatie en reserveringen kunt u ons mailen (info@fabula.nl) of bellen (073-549 50 05).

Als u op deze link klikt, dan kunt u de menukaart vast bekijken.

Voor onze jongere gasten hebben wij naast deze gerechten ook een kinderkaart waar zij (ook onbeperkt) van kunnen bestellen.

Voor de kinderkaart klikt u op deze link.

inbegrepen bij de kinderprijs zijn 2 dukaten voor onze schatkamer! 

 

Fabula Tapas : dine, share & enjoy.

 

* Let op: de kortingsregeling, kortingskaarten, spaarkaarten en andere familierestaurant Fabula acties en arrangementen zijn niet van toepassing op Fabula Tapas.

FABULA IS TIJDELIJK GESLOTEN.

Familierestaurant Fabula beschikt over een zeer uitgebreide menukaart met vele soorten ambachtelijk bereide pannenkoeken. Naast pannenkoeken serveren wij ook een aantal alternatieven. Zoals grillgerechten en maaltijdsalades. Wij beschikken over een ruime sortering voor- en nagerechten. Voor grotere groepen hebben wij een kortingsregeling. Verder kunt u ook een  vleesgourmetarrangement bij ons reserveren. Ook een bbq-arrangement of frietbuffetarrangement behoort tot de mogelijkheden. Tenslotte beschikken wij over een ruimte voor een besloten feestje, receptie, vergadering of juist een rustig etentje of borrel. Onze uitspanning beschikt over ruimte voor 50-60 personen. Indien gewenst kunnen wij, geheel gratis, hier ook een ballenbakje plaatsen voor de allerkleinsten. Wij kunnen altijd een vrijblijvend offerte voor u maken.

Menukaart

Onderstaand vindt u de link naar onze menukaart. In de menukaart staan een groot aantal mogelijke pannenkoeken vermeld. Verder kunt u bij ons ook een ruime sortering voor- en nagerechten, maaltijdsalades en grillgerechten bestellen. Mocht u een allergie hebben, meld  het dan bij ons. Wij kunnen voor veel allergieen, alternatieven bieden. Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie in onze keuken. Kruisbesmetting van allergenen is echter helaas nooit 100 % uit te sluiten.

 

UPDATE: VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS ZIJN NIET ALLE ARRANGEMENTEN ONGEWIJZIGD MOGELIJK. WELLICHT ZIJN ER AANPASSINGEN, VRAAGT U MEER INFORMATIE BIJ 1 VAN ONZE MEDEWERKERS.

Ook hebben wij diverse andere opties:
Korting voor grotere groepen (vraagt u naar de mogelijkheden)
* Vleesgourmetarrangement
* Barbecue-arrangement
* friet buffetarrangement
* Fietstreinarrangementen 
* 5 Kinderfeestarrangementen met 5 verschillende activiteiten
* Kraamfeestlocatie

Zie voor meer informatie onze menukaart, het tabblad arrangementen op deze site of bel of mail naar ons.

In onze menukaart vindt u bij een aantal categorieën dukaten afgedrukt. Deze dukaten kunnen ingewisseld worden in onze fabuleuze schatkamer, voor een leuk cadeautje. Klikt u op de link om de menukaart te bekijken. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Download de menukaart (PDF-bestand) »


Om de PDF-bestanden te kunnen bekijken dient Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn.
U kunt deze gratis downloaden:
Mac/PC en tablet/smartphone.