Kids-Birthday-Parties-3-e1578614781295.jpeg

Bij een kinderfeestarrangement (Saffier of diamant) kunt u de volgende
activiteiten extra bijboeken.

 

Schatkistje-activiteit

Alle kinderen krijgen een houten schatkistje om te versieren met verf, veertjes, plaatjes en allerlei andere knutselmaterialen. Daarna mogen ze hun kunstwerkjes allemaal mee naar huis nemen! 
Prijs: € 5,50 per kind extra (± 4-12 jaar)

 

Pannenkoek versieren activiteit

Met allerhande leuke en natuurlijk lekkere snoepjes kun je je pannenkoek versieren, voor je hem opeet! 
Prijs € 2,- per kind extra (±4-12 jaar)

 

Bakkersactiviteit

Een kinderfeest voor al die kinderen die graag meehelpen in de keuken! Met alle vriendjes en vriendinnetjes mag de jarige koekjes bakken naar eigen ontwerp. Ze kunnen lekker aan de slag met deeg, deegrollers, strooisels en vormpjes. De kinderen kunnen daarna samen spelen in onze uitgebreide speeltuin, terwijl de koekjes in de oven liggen. Aan het eind van de dag mogen de koekjes natuurlijk mee naar huis. Dat wordt een smakelijk feest!
Prijs € 5,75 per kind extra (±5-12 jaar)

 

Cupcake activiteit

Ook een leuke activiteit voor keukenprinsesjes en -prinsjes. De cupcakes mogen door de kinderen versierd worden. Met deegrollers, strooisels, vormpjes en vele kleuren fondant en/of marsepein kunnen de cupcakes versierd worden. Fondant en marsepein werken net zo fijn als klei dus dat zal wat moois opleveren! De cupcakes mogen mee naar huis. Dat wordt een lekker feest!
Prijs € 5,50 per kind extra (±5-12 jaar)

 

Midgetgolf

Op onze eigen 15 holes minigolfbaan een balletje slaan: leuk voor jong en oud! Wil de jarige met al zijn vriendjes/vriendinnetjes lekker midgetgolfen op zijn/haar feestje? Dat kan. Met deze activiteit wordt het een nog gezelliger en sportiever feest!

Prijs € 3,50 per kind extra (±5-12 jaar)

 

Escaperoom Ocean adventures
Wij zijn trots op onze eigen kinderescaperoom! De kinderen worden meegenomen in een spannend verhaal en worden begeleid in hun zoektocht langs verschillende puzzels. Als ze die allemaal opgelost hebben, kunnen ze de schatkist openmaken waarin leuke cadeautjes te vinden zijn voor de jarige en al de vriendjes/vriendinnetjes. Er kan gekozen worden uit een piraten- of zeemeerminnenvariant. Dit wordt een prachtig avontuur waar nog lang over gesproken zal worden!

Prijs €6,25 per kind extra (±6-10 jaar).