picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Reserveren

Op deze pagina kunt u reserveren voor een tafel, een arrangement of een kinderfeest. Bij reserveringen via mail ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag van ons mailsysteem (dit is geen definitieve bevestiging). Voor bevestiging van beschikbaarheid is onze mail binnen 2 dagen de echte bevestiging. Als u een reservering plaatst, hoe dan ook (site, telefonisch, mondeling of per mail) dan gaat u akkoord met ons privacy reglement. Zonder uw toestemming om uw persoonsgegevens te noteren, kunnen wij geen reservering maken.Uw reservering is pas definitief als u onze bevestigingsmail heeft ontvangen!

Tafels

Tafels kunt u tijdens onze openingsdagen reserveren, zowel per mail (minimaal 24 uur van tevoren) of telefonisch. Bij reserveringen via mail ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag van ons mailsysteem (dit is geen definitieve bevestiging). Voor bevestiging van beschikbaarheid is onze mail binnen 2 dagen de echte bevestiging. Bij uw reservering vragen wij u een keuze te maken voor ons pannenkoekenhuis of ons tapasrestaurant (voor dit laatste is reserveren minimaal 24 uur vooraf verplicht en mogelijk op vrijdagen en zaterdagen vanaf 17.00 uur). Helaas, kunnen wij maar 1 rekening per groep verschaffen, gelieve dit onderling te regelen.  Reserveren van tafels, kan alleen binnen en niet buiten op ons terras. Dank u voor uw begrip. Als u een reservering plaatst, hoe dan ook (site, telefonisch, mondeling of per mail) dan gaat u akkoord met ons privacy reglement. Zonder uw toestemming om uw persoonsgegevens te noteren, kunnen wij geen reservering maken.

LET OP: Vanaf 5 juni is het reserveren voor tafels binnen weer (beperkt) mogelijk. Ook op het terras is reserveren mogelijk. De speeltuin en midgetgolfbaan zijn normaal geopend. Een mondkapje is verplicht voor binnenkomst en toiletbezoek vanaf 13 jaar. 

 

Reserveer uw tafel »

Kinderfeest

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag zaterdag en zondag. Op al deze openingsdagen vieren wij feestjes waarbij het eetmoment voor 17.00 uur en op zondagen voor 16.00 uur moet plaatsvinden vanwege drukte in de keuken. Bij reserveringen via mail ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag van ons mailsysteem (dit is geen definitieve bevestiging). Voor bevestiging van beschikbaarheid is onze mail binnen 2 dagen de echte bevestiging. Als u een reservering plaatst, hoe dan ook (site, telefonisch, mondeling of per mail) dan gaat u akkoord met ons privacy reglement. Zonder uw toestemming om uw persoonsgegevens te noteren, kunnen wij geen reservering maken.
Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is 5 (inclusief de jarige).

LET OP: Vanaf 5 juni is het reserveren voor tafels binnen weer (beperkt) mogelijk. Kinderfeestactiviteiten zijn (weer) te reserveren vanaf 9 juni. Ook op het terras is reserveren mogelijk. De speeltuin en midgetgolfbaan zijn normaal geopend. Een mondkapje is verplicht voor binnenkomst en toiletbezoek vanaf 13 jaar. 


Reserveer uw kinderfeest »

Gourmet- of bbq-arrangement

Bij ons kunt u ook gourmetten in de vorm van een vleesgourmet. Samen gezellig en lekker lang tafelen met de speeltuin bij de hand voor als de kinderen zich gaan vervelen. Omdat de gourmet veel voorbereiding van ons vraagt, dient u wel vooraf te reserveren. U vindt de uitleg over het arrangement op onze pagina 'arrangementen'. Bij reserveringen via mail ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag van ons mailsysteem (dit is geen definitieve bevestiging). Voor bevestiging van beschikbaarheid is onze mail binnen 2 dagen de echte bevestiging. Als u een reservering plaatst, hoe dan ook (site, telefonisch, mondeling of per mail) dan gaat u akkoord met ons privacy reglement. Zonder uw toestemming om uw persoonsgegevens te noteren, kunnen wij geen reservering maken. Wilt u reserveren, klikt u dan op onderstaande link.

Reserveer uw gourmet- of bbq-arrangement »

Fietstreinarrangement

Een toparrangement, gedurende het hele zomerseizoen te boeken (1 maart tot 1 november) tijdens onze openingsdagen. Dé formule voor een dagje plezier met een groep, met een smakelijk element. 

Helaas, kunnen wij maar 1 rekening per groep verschaffen, gelieve dit onderling te regelen. Dank u voor uw begrip. Bij reserveringen via mail ontvangt u een bevestiging van ontvangst van uw aanvraag van ons mailsysteem (dit is geen definitieve bevestiging). Voor bevestiging van beschikbaarheid is onze mail binnen 2 dagen de echte bevestiging. Als u een reservering plaatst, hoe dan ook (site, telefonisch, mondeling of per mail) dan gaat u akkoord met ons privacy reglement. Zonder uw toestemming om uw persoonsgegevens te noteren, kunnen wij geen reservering maken.

Reserveer uw fietstreinarrangement »