picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

NIEUW: Voetbalfeestje!

Het is eindelijk zover: het voetbalfeest is vanaf 26 maart te reserveren bij Fabula! Naast de keuze uit vier kinderfeestarrangementen met pannenkoeken of frietjes en wel of geen ijsje, kan de extra voetbalactiviteit voor slechts €2,50 extra per kind je feestje helemaal compleet maken!!

In de voetbalactiviteit wordt de welkomsttraktatie geserveerd op een heuse voetbalkunsttaart. Daarna gaan alle kinderen zich omkleden in de kleedkamer van F.C. Fabula.  Er worden twee teams gemaakt: F.C. Fabula team paars en F.C. Fabula team geel. En dan kan de voetbalpret beginnen! Welk team kan de meeste punten scoren op onze elektronische goal? En welk team is het snelst bij de voetbal estafette? Er wordt getest wie het beste is in penalty schieten en we sluiten af met een echt wedstrijdje van geel tegen paars. Gelukkig zit er onbeperkt ranja bij het feestje inbegrepen, om de nodige dorst te lessen na al dat gesport. Om dit te gekke, stoere voetbal feestje vast te leggen, wordt er een F.C. Fabula team foto gemaakt en de jarige krijgt de teamfoto mee naar huis.  Ter afsluiting van alle voetbal-inspanningen mag de jarige job een cadeau uitzoeken in de schatkamer en alle andere teamleden krijgen ook een leuk presentje mee naar huis.
Kortom, het voetbalfeestje is een gegarandeerd succes onder de sportliefhebbertjes!

Er kan natuurlijk ook onbeperkt gespeeld worden in onze speelkelder, op onze speelzolder en in de buitenspeeltuin. Bij slecht weer kan de voetbalactiviteit helaas niet doorgaan. Er kan dan ter plekke worden gekozen voor één van onze andere leuke (binnen)activiteiten of u kunt kostenloos afzien van de activiteit.

Electronische goal.JPG

slalom.JPG