picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Kinderfeestjes

Op het gebied van de kinderfeestjes, zien wij veel enthousiasme bij onze bezoekers. Nu is het al heel erg leuk, om lekker bij ons te spelen op de speelzolder, in de speelkelder en in de buitenspeeltuin, maar de extra activiteiten maken het helemaal bijzonder! De extra activiteiten zijn erg populair en op dit moment zijn er nog een aantal nieuwe activiteiten in ontwikkeling: wij bruisen nog van de nieuwe ideeën!

In het voorjaar zullen er een aantal buitenactiviteiten toegevoegd worden. De activiteiten die we dit seizoen aanbieden zijn: versier je eigen shirt, piratenfeest, prinsessenfeest, topmodelfeest, versier je eigen pannenkoek, versier je schatkistje en het grote spelenfeest.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het kopje ‘arrangementen’. U kunt vervolgens heel eenvoudig reserveren via het kopje ‘reserveren’. Alle kinderfeestjes zijn te boeken met pannenkoeken maar ook met frietjes. En dat alles tegen zeer schappelijke prijzen. In het restaurant bij onze kinderbar, hangen diverse voorbeelden van onze extra activiteiten, komt u gerust eens kijken.