picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Kerstvakantie

Sinterklaas is alweer zijn koffers aan het pakken voor de terugreis naar Spanje. Wat was het gezellig! Wij zijn blij en trots dat we op diverse dagen bezoek hadden van een aantal zwarte pieten. Onze jongste bezoekers keken hun ogen uit.

Nu is het weer tijd om de kerstversieringen van zolder te halen. Ook bij Fabula gaan wij ons richten op de komende kerstvakantie. In de kerstvakantie zijn wij geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Wij zijn dan alle dagen geopend met uitzondering van 24, 25 en 31 december en 1 januari. Voor een gezellige lunch, diner, kopje koffie of borrel, terwijl de kinderen lekker gaan spelen, staan wij tot uw beschikking. Natuurlijk zorgen wij voor een warme en knusse sfeer, voor zowel volwassenen als kinderen.

In de keuken zijn wij nog steeds druk bezig met het verbeteren en het verder ontwikkelen van onze gerechten. We hebben vanaf heden een nieuwe pannenkoekenmix waar wij zelf erg enthousiast over zijn.  Komt u gerust eens proeven en wij horen graag uw mening. We serveren speciaal voor de kerstvakantie een mooi feestmenu naast onze normale menukaart. Ook op onze normale menukaart zijn een aantal nieuwe mooie gerechten bijgekomen. Dit geldt niet alleen voor de pannenkoeken maar ook voor onze schotels, voor- en nagerechten.

Wij werken nu ook aan een knusse pannenkoeken high tea / coffee, deze zal vanaf januari of februari 2014 geserveerd gaan worden. Volop culinair nieuws dus, wij nodigen u van harte uit te komen proeven.