picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Fietstreinarrangement en Pannenkoeken high-tea/high-coffee


Fietstreinarrangement


Lekker een dag weg met de familie, vrienden of collega’s? De fietstrein is de formule voor een dagje plezier met een smakelijk element! Het fietstrein arrangement is het hele zomerseizoen (1 maart tot 1 november) te reserveren tijdens onze openingsdagen.

De fietstrein arrangementen bestaan uit een fietsroute in onze landelijke en natuurlijke omgeving met twee smakelijke onderbrekingen: koffie met vers appelgebak en een pannenkoek naar keuze! En komt u na deze fietstocht lekker bij ons uitrusten met een hapje en een drankje, dan kunnen de kinderen nog uitgebreid bij Fabula spelen, zowel binnen als buiten. Reserveren is mogelijk vanaf 12 personen. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen onder het kopje ‘arrangementen’.

 

Pannenkoeken High-tea of High-coffee

Wij serveren een gezellige High-tea of High-coffee in pannenkoek sferen vanaf twee personen. De High-tea/High-coffee bestaat uit een potje koffie of thee geserveerd met koude zoete en hartige pannenkoekenversnaperingen. Samen even bijpraten en genieten terwijl de kinderen lekker spelen, heerlijk toch?

De High-tea/High-coffee is te reserveren vanaf twee personen à 13,95 euro per persoon op onze openingsdagen tot 16.00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk! Reserveren kan via email info@fabula.nl of telefoon 073 - 5495005.