picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_omgeving

Mooie omgeving

Te voet of op de fiets genieten van de mooie omgeving.
Kijk hier voor meer informatie >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Fabula opent haar deuren!

De openingsdag is bekend. Op 23 oktober 2013 zal Fabula voor het eerst haar deuren openen. Vanaf die dag zal de wereld die Fabula heet, tot leven komen. Een paradijs voor de kinderen: lekker pannenkoeken eten, spelen in de speelkelder, op de speelzolder of buiten in de speeltuin. En heb je lekker veel dukaten bij elkaar gespaard dan mag je naar onze schatkamer compleet met prinses of heks of een ander fabelachtig figuur om een leuk cadeau uit te zoeken. Dan haal je je ouders over om nog een kop koffie of dessert te pakken zodat je nog wat langer kan spelen!

En ben je (bijna) jarig? Super, dan kun je bij ons ook nog eens een topfeest komen vieren met al je vrienden en vriendinnen. Je kunt komen spelen en lekker eten en daarbij kun je ook nog kiezen uit allerlei vette extra activiteiten om te doen met zijn allen. Of je nou wil verkleden, knutselen, reuzespelen wil doen, of gewoon spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin, het maakt niet uit. Dat is allemaal mogelijk. Op dit moment zijn ook nog allerlei andere arrangementen in ontwikkeling, dus houd het nieuws in de gaten. Dit is nog maar het begin!

Een paradijs voor de ouders: Genieten van een ambachtelijke pannenkoek of één van onze alternatieven en ondertussen vermaken de kinderen zich kostelijk in onze veilige en overzichtelijke binnen- en buitenspeeltuin. En dan de kinderfeestjes: alle zorgen uit handen genomen door onze vlotte begeleiders/-sters. Bovendien zijn hiervoor financieel zeer aantrekkelijk arrangementen te boeken. Een topfeest voor uw kind, heel het jaar door te boeken.

Lekker weg met familie of vrienden? Ook voor grotere groepen zijn er voordelige arrangementen te boeken. Voor de precieze inhoud en prijzen van alle arrangementen verwijzen wij u naar de pagina “Arrangementen”. Bij vragen en/of opmerkingen mail of bel gerust: info@fabula.nl en 0735495005.