picto_arrangementen

Arrangementen

Reserveren is heel makkelijk op de reserveringspagina.
Bekijk onze arrangementen >

picto_kinderfeest

Kinderfeest

Wilt u een kinderfeest met originele activiteiten?
Klik hier voor de mogelijkheden >

picto_personeel

Personeel gezocht

Vanaf 16 jaar (m/v) voor in de keuken en bediening. Stuur een e-mail met cv en motivatie.

Arrangementen

FABULA IS TIJDELIJK GESLOTEN.

Een gezellig schatkistversierfeest, midgetgolfen of koekjes bakken? Wij bieden vele verschillende jongens en meisjes arrangementen voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Op deze pagina vindt u een overzicht van de inhoud en prijzen van onze arrangementen.

Fabula heeft allerlei arrangementen en activiteiten. Ook hebben wij een apart zaaltje voor uw receptie of besloten feestje beschikbaar, vraagt u naar de mogelijkheden. Verder bieden wij:
* Voor grotere groepen is er een kortingsregeling (vraagt u naar de mogelijkheden).
* vleesgourmetarrangement
barbecue-arrangement
* frietbuffetarrangement

* Fietstreinarrangementen
* 5 Kinderfeestarrangementen met 5 verschillende activiteiten
* kraamfeestlocatie

IN VERBAND MET DE MAATREGELEN RONDOM HET CORONAVIRUS ZIJN WELLICHT NIET ALLE ARRANGEMENTEN MOGELIJK. WELLICHT ZIJN ER AANPASSINGEN. VOOR MEER INFORMATIE KUNT U TERECHT BIJ 1 VAN ONZE MEDEWERKERS.

Omdat onze arrangementen al zeer voordelig geprijsd zijn, kunnen wij hierop geen stempels verschaffen voor de spaarkaart en dukaten. Ook geldt hierbij de korting grotere groepen niet. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.

Korting voor grotere groepen Fabula

Lekker een dag weg met familie en/of  vrienden, heel gezellig. Bij Fabula heeft u meerdere mogelijkheden. Afhankelijk van het faktuurbedrag heeft u bij ons recht op korting. Informeert u gerust naar onze kortingsregeleing. Helaas, kunnen wij maar 1 rekening per groep verschaffen, gelieve dit onderling te regelen. Dank u voor uw begrip. 

Gourmetarrangementen

Bij Fabula kunt u nu ook gezellig komen gourmetten(minimaal 4 volwassenen!)! Dus voor heerlijk en gezellig avondvullend samen tafelen, kunt u nu ook bij Fabula terecht. Alles compleet verzorgd en lekker. De kinderen kunnen regelmatig tussendoor gaan spelen in de binnen- en buitenspeeltuin, mocht het voor hen te lang duren. En dat alles voor een scherpe prijs. Voor inhoud van ons arrangement klikt u op de onderstaande link. De keuze voor het gourmetarrangement geldt voor het hele gezelschap. Wilt u reserveren ga dan naar 'reserveren'.

Klik hier voor de mogelijkheden

  

Barbecue-arrangement

In het mooi-weer-seizoen kan er ook gebarbecued worden bij Fabula. Voor groepen vanaf 20 volwassenen hebben wij een lekker arrangement in petto. De barbecue vindt plaats op het aparte terras aan de voorkant dat hoort bij onze besloten ruimte: de uitspanning. Dus fijn met de eigen familie of groep genieten van een zomers feestje. De keuze voor het barbecue-arrangement geldt voor het hele gezelschap.

Klik hier voor de inhoud van dit lekkere arrangement.

Fietstreinarrangementen

Gedurende het zomerseizoen (1 maart tot 1 november) is ook onze fietstrein te boeken voor een groep van minimaal 12 personen. Met de fietstrein boekt u een leuke route in onze landelijke omgeving van zo'n 8 kilometer. U kunt ook een voordelig arrangement reserveren met pannenkoek! Kijkt u op onze pagina reserveren voor meer informatie.

Klik hier voor de mogelijkheden

Arrangementen Fabula kinderfeestjes

Als basis geldt bij de kinderfeestjes het speelfeestje. Hierin zit een aantal elementen die bij elkaar al een compleet feest zijn. Hierbij is er ook een keuze voor 1 of 2 eventuele extra activiteiten. Het minimum aantal kinderen voor een kinderfeestje is 5 (inclusief de jarige). Dit betekent dat u altijd voor minimaal 5 kinderen betaalt, ook al komt u met minder kinderen. Voor meer informatie zijn wij beschikbaar op telefoonnummer 073-208 61 45 of email info@fabula.nl.

Omdat deze arrangementen al zeer voordelig geprijsd zijn, kunnen wij hierop geen stempels voor de spaarkaart en dukaten verschaffen. Ook geldt hierbij de korting grotere groepen niet. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.


Onze speelfeestjes bestaan uit het volgende:

SCHEMA NIEUW KINDERFEESTJES A5 2020

 *Kiest u voor bijvoorbeeld een pannenkoekenfeestje en u bent bang dat er misschien genodigden zijn, die dit niet lusten, kunnen zij altijd, alsnog op de dag zelf voor frietjes met snack kiezen! En andersom natuurlijk. Wij hanteren dan gewoon 2 arrangementen door elkaar binnen 1 feestje.

Alle prijzen op onze site zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.

 

Extra activiteiten bij verjaardagsfeestjes

Schatkistacitiviteit

Alle kinderen krijgen een mooi houten schatkistje om te versieren met verf, veertjes, plaatjes en allerlei andere knutselmaterialen. En daarna mogen ze hun kunstwerken allemaal mee naar huis nemen!
Prijs: € 4,95 per kind extra (± 4-12 jaar)

Pannenkoek versier activiteit

Met allerhande leuke en natuurlijk lekkere snoepjes kun je je pannenkoek versieren voor je hem opeet!
Prijs € 1,75 per kind extra (±4-12 jaar)

Bakkersactiviteit

Een heerlijk kinderfeest voor al die kinderen die thuis graag meehelpen in de keuken! Met alle vriendjes en vriendinnetjes mag de jarige lekkere koekjes bakken met een echte koksmuts  en - schort. Lekker professioneel aan de slag met deeg, deegrollers, strooisels en vormpjes. En terwijl de koekjes in de oven zitten, kunnen ze spelen in onze binnen- en buitenspeeltuin! En na een geweldige middag kunnen ze aan het eind van het feest de koekjes en koksmuts mee naar huis nemen. Dat wordt een smakelijk feest, waarvan de herinnering nog lang zal blijven hangen...  Een bakkersfeestje moet uiterlijk om 15.00 uur beginnen en om 16.00 uur eindigen. Later kan helaas niet, vanwege de drukte in onze keuken.
Prijs € 5,25 per kind extra (±5-12 jaar)

Cupcake activiteit

Al weer een heerlijke activiteit voor keukenprinsesjes en -prinsjes. De heerlijke cupcakes mogen door de kinderen versierd worden. Ze kunnen aan de slag met deegrollers, strooisels, vormpjes en vele kleuren fondant of marsepein. Fondant en marsepein werken net zo fijn als klei dus dat zal wat kunstwerken opleveren! De cupcakes mogen mee naar huis. Dat wordt een lekker feest!
Prijs € 4,95 per kind extra (±5-12 jaar)

Midgetgolfactiviteit

Op onze eigen 15 holes midgetgolfbaan een balletje slaan: leuk voor jong en oud! Wil de jarige met al zijn vriendjes/vriendinnetjes lekker midgetgolfen op zijn/haar feestje? Dat kan. Met deze activiteit wordt het een nog gezelliger en sportiever feest!
Prijs € 3,50 per kind extra (±5-12 jaar) 

 

Kraamfeestlocatie

Ook is het mogelijk om bij ons een kraamfeest te vieren. Voor kinderen is er genoeg te beleven en op het gebied van de horeca kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen. Ook kunnen wij een mobiel ballenbakje bij plaatsen zodat de peuters ook hun eigen plekje hebben, dicht bij hun ouders. Wij hebben, indien gewenst, ook een aparte ruimte voor uw kraamfeest (max. 60 personen). Voor grotere groepen hanteren wij een kortingsregeling, informeert u naar de mogelijkheden.

 

Frietbuffetarrangement

Mocht u met een grote groep zijn (vanaf 20 volwassenen), dan kunt u voor uw feest of familiedag een frietbuffet boeken, lekker en goedkoop. Voor de inhoud en prijzen klikt u op de link.

Klik hier voor meer informatie over het frietbuffet.

 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen.